ich-zapfe

2-ørers slangeklemme 7 mm, rustfritt stål


Artikkelnummer NEW-6581

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 4.12
NOK 3.21 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

2-ørers slangeklemme 7 mm, rustfritt stål

Denne 2-øres slangeklemmen har et innspenningsområde på 13 - 15 mm og passer til NW 7 mm slanger. Den er laget av slitesterkt rustfritt stål og har en robust design som gir god forsegling. Den kan brukes til både væske- og luftledninger.

Slangeklemmen har et utvidet klemmeområde på grunn av sin 2-ørers design, og er derfor egnet for mange forskjellige bruksområder.

Spesielle egenskaper:

  • Slitesterk, god forsegling takket være robust design
  • For væske- og luftledninger
  • Utvidet klemmeområde på grunn av 2-ørers design

Materiale:

  • Rustfritt stål

Denne 2-øres slangeklemmen er et pålitelig og holdbart verktøy som er perfekt for mange forskjellige formål. Med sin slitesterke design og evnen til å forsegle både væske- og luftledninger, vil denne slangeklemmen være en verdifull tilføyelse til verktøykassen din.

2-ørers slangeklemme, 7 mm, rustfritt stål, væskeledning, luftledning, innspenningsområde, NW 7 mm slanger, klemmeområde, robust design, slitesterk, god forsegling.

Styrken i Designet

Vår slangeklemme er konstruert av slitesterkt rustfritt stål, noe som gir den en solid og pålitelig struktur. Den robuste designen sikrer en tett forsegling, noe som er avgjørende for både væske- og luftledninger. Uansett om du jobber med væske- eller luftapplikasjoner, kan du stole på at vår slangeklemme holder seg sterk og sikker.

Allsidig Bruk

Takket være sin 2-øre design har vår slangeklemme et utvidet klemmeområde som gjør den egnet for en rekke bruksområder. Enten det er i hjemmet, verkstedet, eller industrielle miljøer, vil denne klemmen vise seg å være en pålitelig løsning.

En Verdifull Tilføyelse til Verktøykassen Din

Med sin slitesterke design og evne til å håndtere ulike typer ledninger, er vår 2-øres slangeklemme en uvurderlig tilføyelse til verktøykassen din. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for lekkasjer eller sviktende forseglinger - vår slangeklemme gir deg tryggheten du trenger for å fullføre jobben effektivt og pålitelig.

En Investering i Kvalitet

Når du velger vår 2-øres slangeklemme, velger du ikke bare et pålitelig verktøy - du investerer også i kvalitet og holdbarhet. Den slitesterke konstruksjonen og rustfrie stålmaterialet sikrer at denne klemmen vil vare i lang tid fremover, selv under krevende forhold.

Tilgjengelig i Flere Størrelser

Vår 2-øres slangeklemme er tilgjengelig i flere størrelser for å imøtekomme ulike behov og applikasjoner. Enten du trenger en mindre klemme for presise oppgaver eller en større for mer krevende prosjekter, har vi deg dekket.

Ta Kontroll Over Dine Prosjekter

Med vår 2-øres slangeklemme i verktøykassen din, kan du ta kontroll over dine prosjekter og oppgaver med tillit og sikkerhet. Ikke la dårlig utstyr sette en demper på din produktivitet - velg vår pålitelige slangeklemme og få jobben gjort riktig første gang.

Bestill Din 2-Øres Slangeklemme i Rustfritt Stål i Dag

Ikke vent lenger - invester i kvalitet og pålitelighet med vår 2-øres slangeklemme i rustfritt stål i dag. Legg den til i din verktøykasse og opplev forskjellen det kan gjøre for dine prosjekter og oppgaver.

Vare-ID 453736
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 5 g
Netto vekt 5 g
dimensjoner 5×5×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: